Natuurleien in Kortenberg en leien daken in Zaventem-Leuven

Natuurleien

Wat zijn natuurleien daken?

Natuurleien daken zijn daken gemaakt van natuursteen. Het natuursteen wordt gewonnen in steengroeves in verschillende delen van de wereld. De kleur van het natuursteen is afhankelijk van de plek waar het product vandaan komt. Zo is antraciet een veelvoorkomende kleur, maar kan een leien dak ook bijvoorbeeld grijs, blauw of groen zijn. Doordat natuurlei een natuurproduct is, kan de kleur en de structuur per steen verschillen. Dit geeft een natuurleien dak een authentieke en bijzondere uitstraling. Geen enkel dak is hetzelfde. De natuurlijke look maakt natuurlei een populair materiaal om mee te werken.

De voordelen van leien daken in Zaventem-Leuven

De unieke uitstraling is ongetwijfeld een van de redenen waarom veel mensen voor natuurleien daken in Zaventem-Leuven kiezen. Daarnaast zijn natuurleien in Kortenberg onderhoudsvrij doordat het dak nauwelijks vocht opneemt. Vochtproblemen komen dan ook bijna niet voor bij natuurleien daken. Een ander belangrijk voordeel is dat leien daken een lange levensduur hebben. Een leien dak kan meer dan 80 jaar meegaan. Wel is het belangrijk om het dak regelmatig te voorzien van een professionele dakreiniging. Het enige nadeel van natuurleien daken? Dat is de prijs. Het plaatsen van natuurleien daken is namelijk duurder dan de meeste andere materialen.

05/09/2021

Leiken daken in Zaventem-Leuven

Abeloos is de specialist in natuurleien Kortenberg en het plaatsen van leien daken in de omgeving van Zaventum-Leuven en natuurleien in Kortenberg. Wij hebben een ruime ervaring met dakwerken en adviseren u graag over het plaatsen van een leien dak. Wij nemen tijdens het uitvoeren van de dakwerken al het werk voor onze rekening: van de timmerwerken tot aan het isoleren en het leggen van het leien dak. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of een vrijblijvende offerte wilt aanvragen. U bereikt ons via de telefoon en e-mail. Graag tot ziens bij Abeloos uit Kortenberg.

SCHRIJF EEN REACTIE

Bedankt voor uw bericht