DE BLOG VAN DAKWERKEN ABELOOS

Vraagt u zich wel ook eens af of uw dak nog steeds goed in orde is? Om problemen in de toekomst te voorkomen, is het aan te raden om geregeld uw dak te laten controleren door een professionele dakdekker. Laat uw plat dak in Kortenberg of hellend dak in Zaventem-Leuven door Dakwerken Abeloos nakijken, ook op mogelijke stormschade. Onze ervaren dakspecialisten kunnen u goed adviseren over de staat van uw hellend of plat dak. Een eenvoudige dakherstelling kan vervelende lekkages helpen voorkomen. Of u kiest liever voor een totale dakrenovatie als langzamerhand toch de tijd aanbreekt om uw dak te gaan vernieuwen. Met de aanleg van een compleet nieuw dak hoeft u zich voorlopig niet meer druk te maken over het zo noodzakelijke, steeds terugkerende onderhoud. Daarnaast is uw plat dak in Kortenberg of uw hellend dak in Zaventem-Leuven meteen goed geïsoleerd. Zo bespaart u fors op uw energie- en onderhoudskosten en betaalt een nieuw dak zich vanzelf terug.

Natuurleien daken zijn daken gemaakt van natuursteen. Het natuursteen wordt gewonnen in steengroeves in verschillende delen van de wereld. De kleur van het natuursteen is afhankelijk van de plek waar het product vandaan komt. Zo is antraciet een veelvoorkomende kleur, maar kan een leien dak ook bijvoorbeeld grijs, blauw of groen zijn. Doordat natuurlei een natuurproduct is, kan de kleur en de structuur per steen verschillen. Dit geeft een natuurleien dak een authentieke en bijzondere uitstraling. Geen enkel dak is hetzelfde. De natuurlijke look maakt natuurlei een populair materiaal om mee te werken.

platte daken

22/08/2021

EPDM in Zaventem-Leuven: de beste oplossing voor uw plat dak

Is uw woning ook aan een nieuw dak toe? Of heeft u plannen om uw woning uit te breiden? Dakwerken Abeloos heeft kennis van alle typen daken en plaatst voor u nieuwe dakbedekking van superieure kwaliteit op uw hellend of plat dak. Wij zijn de ideale partner om een nieuwe roofing aan te leggen in Kortenberg en omgeving. Voor platte daken maken wij veelvuldig gebruik van het duurzame EPDM, een moderne variant van het ouderwetse bitumen. EPDM is uitermate geschikt voor het vernieuwen van uw plat dak en een nieuwe roofing is dan gemakkelijk gelegd met EPDM. Door de toepassing van EPDM in Zaventem-Leuven en met de inzet van de professionals van Dakwerken Abeloos is ook een uitbreiding van uw woonhuis en een uitbouw in korte tijd gerealiseerd. Wij voorzien uw dak niet alleen van EPDM dakbedekking, maar dragen ook zorg voor de bouw van een vakkundige dakconstructie. U schakelt ons dan ook in voor nieuwe roofing laten leggen in Kortenberg en EPDM in Zaventem-Leuven

Heeft u ook plannen om een dakrenovatie uit te laten voeren? De juiste aandacht voor uw dak is van groot belang. Het is daarom nodig om van tijd tot tijd onderhoud aan uw dak te laten doen. Dit kan plaatsvinden op kleine schaal met de nodige dakherstellingen. Maar soms is een grondig uitgevoerde renovatie een betere oplossing. Dakwerken Abeloos komt voor u in actie voor de renovatie van uw dak in de omgeving van Kortenberg. De dakspecialisten van dakwerken Abeloos hebben de juiste vakkennis en know-how met betrekking tot alle soorten daken en dakbekleding. Wij zijn daarom goed in staat om te beoordelen of uw dak aan vervanging toe is of dat een dakherstelling afdoende is. Abeloos is dan ook beslist een betrouwbare partner als u uw dak wilt herstellen in de regio Zaventem–Leuven. Op de expertise van de bekwame vaklui van Abeloos is het goed vertrouwen. Wij geven u graag deskundig advies en zorgen voor een perfecte aanleg van een nieuw dak of een vakkundig uitgevoerde renovatie of dakherstelling. Zo komt u later niet voor verrassingen te staan en heeft u gegarandeerd een dak waar u een groot woongenot van ondervindt, zonder onvoorziene problemen.